alicestahlberg

Tack för tårarna på kinderna och stjärnorna på himlarna

Nästan hela mitt sportlov spenderade jag uppe i en liten stuga i Idre. Det var obeskrivligt skönt att få fly verkligheten ett tag och bara stänga av. Behövde verkligen tid med min familj. Det enda som saknades var Adina och Povel. 

Jag har nu kommit på ett sent nyårslöfte som jag tänkte ut i Idre och det är att jag måste börja ta hand om mig själv mer. Jag tänker lite för lite på mig själv. Bara en kväll i ensamhet med ansiktsmask, en bra bok och tända ljus har påverkat mitt humör och hur jag mår otroligt mycket. Ganska fascinerande hur en sådan sak som man ändå tycker är så ''liten'' påverkar så mycket, så att säga. 

Nu har skolan dragit igång igen. Det tar emot och jag går i lite motvind just nu, men jag vet att det blir bättre. På lördag har min mamma och pappa 50årsfest och det är något jag blickar framåt mot. Hur negativt det än känns så måste man hålla sig positiv, för i slutändan kan man bara hjälpa sig själv. Kom ihåg det. Tappa aldrig hoppet. Kram.

 

 

S P O R T L O V


De sista uppgifterna är inlämnade och efter 5 veckor som gjort sönder mig totalt och verkligen fått mig att tro att livet ibland testar en hur mycket man orkar med så känns det helt fantastiskt att äntligen få gå på lov. Det kommer så lägligt och ärligt talat vet jag inte om jag skulle klarat av detta om inte lovet inträffade just precis nu. 

Jag lämnar iallafall Örebro nästan hela veckan då jag ska åka skidor uppe i Idre med hälften av la familia, ni förstår inte hur skönt det ska bli att lämna allting ett tag, hur mycket jag än kommer sakna mina bästa vänner. Hoppas ni får ett underbart lov ni som har lov denna vecka som kommer, annars önskar jag er alla andra tusen pushar för att orka skolan. Ni är grymma. Kram!

My love of my life


He might only be here for a part of your life, but for him, you are his whole life. 
Älskar honom så mycket. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan honom. Min valle.

Håll hårt i din goda vän för där ute finns det gott om ormar

En bild från gårdagens pass

Har tidigare fått lite frågor om min träning, hur jag tränar, vad jag äter till frukost etc. Jättekul med kommentarer och frågor haha! Men till frukost äter jag alltid, och då menar jag verkligen alltid (haha) kvargsmoothie innehållande banan, hallon, kvarg och lite mjölk. Till det brukar jag äta ett kokt ägg, bra med protein. Lunch äter jag ju givetvis allt som erbjuds i skolan, är inte jättekinkig med det. Det går att hålla sig i form utan att behöva tänka på exakt ALLT man äter! Till kvällsmat brukar det variera men vi äter mycket lax, kyckling och sallad hemma. Något jag verkligen tycker ni ska testa är blomkålsris, jättesmarrigt! 
Fick även en fråga om onyttigheter och självklart unnar jag mig det ibland också, brukar ha fredag + lördag som jag får äta godis, vitt bröd och ni vet allt sånt där! 

Träning? Jo, jag tränar faktiskt ganska exakt 5 ggr i veckan, ibland tillochmed 6 ggr, men genomsnittet brukar ligga på 5. Jag tränar allt ifrån HIT-pass, spinning, boxning, gym och skivstång intervall. Älskar att utmana mig själv och att framförallt se förändring. Ska lägga upp en bild på hur min kropp var byggd för några år sedan och hur den är byggd nu, det är ganska stor skillnad i muskelmassa vilket gör mig så motiverad till att fortsätta göra det här. Det får mig att må så bra och är en otroligt viktig del i min vardag. Hoppas ni fick de svar ni ville ha. Kram!

You say that it's alright Right when we live in pieces But pieces fall apart

Hej på er godingar!!! Alltså... Som vanligt då: Förlåt för jordens sämsta uppdatering, helt sinnessjukt.... För att gottgöra detta så tänkte jag göra en liten resumé av vad som hänt under tiden jag varit borta. Så, håll i er. För nu kommer ni få ta del av en hel del: 

Jag gick på hindersmässan med bästis och åt marknadsnougat. En fredag var det fest hos Clara med de allra bästa människorna. Fick senare den natten för mig att ta massa selfies. Besökte min syster en söndagskväll och myste till lugn musik och pratade om viktiga ting. 

Senare under januari blev det lite färgglatt hur jobbigt och tungt allt än kändes. Faktum är att under dessa veckor jag inte hört av mig har jag känt att jag varit så nära på att bryta ihop nästan varje dag och gå in i väggen. Skolan har tärt på mig och tagit över allt och tillslut gick det bara inte. Det var obehagligt för jag kunde verkligen inte le, allt bara satte stopp för lyckan. Var hemma någon dag från skolan för att försöka hitta lugnet igen. Jag gosade med lovan och calle en hel dag i Arboga. Myste ännu mer i min systers nya lägenhet. Posade med tvillingen i diverse speglar och maxade mammas totala gräns på gymmet. 


Maxar själv min gräns varje dag och utmanar min styrka. Efter många månaders intensiv träning börjar saker och ting hända och det är min största motivation just nu. HIT-passet är något jag börjat köra mycket och bara adrenalinkicken av att veta att jag kan fixa det om jag vill gör mig så jävla glad. Jag mår så bra i min kropp och känner mig mer och mer säker för varje dag. Han som håller i passet är helt sjuk också, står och skriker på mig tills han blir nöjd, och det behöver jag även fast jag är lite rädd för honom haha! Har myst på café med mina pärlor och fått mitt allra första jobb på Mc Donald's. Börjar jobba i slutet av februari och lyckan till att äntligen få börja tjäna lite pengar är mycket stor. 

Och nu är vi här. Lite mer med på banan. I helgen var det festligheter och massa massa mys. Idag fikade jag med mitt ögongodis på java och grattade henne i efterskott. Pärlan har blivit 19!!!! 
Nu återstår en vecka kvar av skola och sedan lämnar jag faktiskt Örebro i en vecka och rör mig vidare till fjällen. Ska bli så skönt. Det har varit 5 otroligt intensiva veckor och det var längesen jag kände mig så nere, ledsen och stressad. Det har verkligen varit jobbigt och jag är så glad över att det snart är över. 
Solen har börjat titta fram lite här och där och det får mig att hoppas. Ljusare tider väntar. 

Upp