alicestahlberg

Catch up!

Vet inte ens vart jag ska börja... Den 19e mars var det senaste datumet jag var här och ens petade lite på min blogg. Det har snart gått två månader sedan dess, men jag har en hel del att skylla på. Mina två senaste månader har varit turbulenta minst sagt. Samtidigt som jag har haft världens bästa vår så har det varit en ganska jobbig årstid också. Det har aldrig varit så mycket i skolan tidigare som jag tvingats genomlidit under tiden jag varit borta + att det har varit mycket med jobbet. 

Men för att försöka gottgöra er på något sätt så ska jag catcha up lite och berätta om allt som hänt. Vi börjar från min bästa väns födelsedag och som dessutom tog körkort(!!!!) i torsdags, so proud. 


I slutet av mars vankades det födelsedagsfest för min soulie. Finaste!!!!


Någonstans i början av förra månaden kom min bästbästa alva hit på besök. Vi åt mest mat och pratade skit. Mycket bra människa det där.

 

Firade påsk i stugan med släkt och familj. Sverige bjöd på ett fint väder och våren började äntligen smyga sig fram. 


Jag besökte frissan och gjorde lite förändringar. Mycket av tiden jag varit borta har jag befunnit mig på mitt favoritställe, friskis&svettis. 

 


Tog tåget till min storebror en fredag och stannade där över helgen för att träffa både honom och massor av grabbar från Alanya. Blev en jättelyckad helg och han är så fin den dära. Min storebror.<3

Hade somsagt världens bästa helg i Linköping. Träffade grabbar från Alanya och spenderade sjukt många timmar tillsammans med dem. Spelade kubb, åt grillat, gick ut på krogen osv osv. Saknar det helt sjukt mycket. 
alltså!!!


Några av alla mina outfits jag burit dessa månader.


Sedan var det Emmsans tur att bli hela arton år och det firades ju givetvis också med party! Jag dock har inte rört alkohol på en månad, dutti dutti tjej. 


Jag, emmsan, lovan och susspuss hade världens jäkla spakväll hemma hos mig en vardag och sov över. Hur mysigt som helst! Testade även på världens godaste och nyttigaste smoothie från josbaren, spenat och avokado. Låter sjukt vidrigt men mmmm så god den var. 

Nu är den allra största fokusen på träningen, jobbet och skolan. Det är 5 veckor kvar tills jag går på sommarlov och det känns tamigfan helt jäkla surrealistiskt. Ska bli sååååå skönt + att jag kommer ha ca världens bästa sommar då jag och min bästis snart bokar resa!!! omg längtarrrr. 
Ta hand om er och stå ut nu. Vi tar oss igenom det här tillsammans. PUSS! 


 

Upp