alicestahlberg

Even when I'm playing in the fire, even when I'm doing it for all my life

 

 


Bilder från den senaste tiden. 

I morgon tar jag bussen upp till stugan med Kev och Elmer där min släkt och familj redan befinner sig. Vi ska fira midsommar där uppe och det ska bli så himla kul verkligen!! Sitta vid sjön, dricka lite vin, prata och bara mysa. Nu ska jag upp på stan för och kolla lite, är så shoppingsugen! Köpte en bomberjacka igår för 200 kronor, riktigt klipp.
Vi hörs gosisar! Kram. 

Hos sussi

Förra veckan blev jag och Kev bjudna på vinkväll hemma hos Sussi som hade fixat massa mys med Fredrik. Det var jättetrevligt verkligen. 

Jag är fortfarande väldigt förkyld och saknar träningen så jag dör. Det var länge sedan jag verkligen kunde träna ordentligt så så fort jag blir frisk vill jag verkligen komma igång alltså. Jag behöver det för jag mår så himla bra av det, både psykiskt och fysiskt. 

Idag är planerna att jag och Adina ska äta på måltidens hus vid lunch, sen ska jag träffa Kevin och vi ska ha grillkväll hos honom ikväll, ska bli så himla mysigt!!

Vi hörs när vi hörs vänner. Puss!

 

surrealistiska värld


Jag och min far som trubadurer i fredags och lördags på Cornelis. Ara som tagit bilden och som även var där och stöttade oss i publiken<3


Såhär såg jag ut i fredags kväll innan första spelningen. 

En löprunda med min syster för ett tag sedan. Så himla fint nere vid Rävgången såhär på sommaren.

Myste med min lilla bebis i stugan och satt och kramades. Tyckte bilden blev väldigt gosig och kärleksfull. 


Min älskling <3

Just nu befinner jag mig i en surrealistisk värld där allt känns så nytt och fantastiskt. Det känns mer konstigt än skönt att inte ha något plugg att tänka på längre, och inte heller behöva ägna tid åt det på åtminstone ett år. Jag är jättekär i världens finaste människa och jag sover ut på mornarna. Jag jobbar till och från och tjänar pengar. Jag spenderar tid på människor jag älskar och trots att jag ligger här och hostar så har jag ingen lust att klaga på någonting. För fy tusan vad livet är fint. Just nu i den här stunden känner jag verkligen bara lycka. Jag håller så hårt jag bara kan om den känslan. Den är verkligen så genuint fin och varm.

 

studenten

Alltså.. Wow. Vart ska jag börja? De senaste veckorna har jag varit så fullt upp i allt att jag inte hunnit berätta för er vilka fantastiska veckor jag haft innan studenten. 

Jag åkte till Göteborg med Ara och var på summerburst, en otroligt rolig helg med massa housemusik och party. 
En vecka senare åkte jag tillbaka till favoritstaden fast denna gång med Lovisa och Adina. Vi delade en fantastisk upplevelse tillsammans som jag kommer hålla nära hjärtat en lång, lång tid. Håkan <3 

Studentveckan var helt galen. Det blev otroligt mycket fest men jag har haft såå kul och nu när man såhär tre dagar efter studenten faktiskt kan ta in att allt är över, så blir jag bara ledsen. Studentdagen var den bästa dagen i hela mitt liv utan överdrift och jag var verkligen lycklig den dagen. Känslan när man stod innanför de enorma dörrarna och räknade ner minuter för att sedan springa ut i friheten, den är oslagbar. Jag tror aldrig att jag har gråtit så otroligt mycket, av glädje och sorg på samma gång. För att lämna något som har varit en sådan stor del av ens liv bakom sig är jobbigt också. Det är en enorm tomhet och känslorna skiftar fram och tillbaka hela tiden. 

Oavsett hur mycket jag har klagat på gymnasietiden, gråtit mig till sömns och kastat böcker i väggar så var det en tid som ligger mig varmt om hjärtat. Jag växte upp här. Jag blev Alice och jag är så tacksam för allt jag lärt mig, för de lärare som peppat mig, för min familj som alltid orkat lyssna på mina bekymmer men också mina upplevelser och lärdomar, och för alla människor som jag fått chansen att lära känna. Jag kommer sakna er och jag kommer sakna tiden då jag fortfarande fick vara ung och dum och inte behöva ta fullt ansvar. 

Nu börjar verkligheten, och kanske livet. Jag vet inte om jag är jätteredo eller inte redo alls. Men jag vet att jag har längtat efter det här i år, och nu är den tiden här. Tack för allt och tack till mig själv som orkade och kämpade och grät och skrattade. Vi kanske ses någon gång, gymnasielivet. Men nu är du passé och det är dags att säga hejdå en gång för alla.

 


<3

Ca klockan 6 på morgonen med min fina tvillingbror. Så stolt över dig!


tårar överallt haha, blev så himla himla rörd när jag träffade min familj, släkt och vänner. att alla var där för min skull var så fint

 

hon låg på gatan medan rymdskeppen sände meddelanden genom atmosfären


Hallå!!! Jag tog studenten i fredags!??!!?!! Mer bilder kommer inom en snar framtid men WoW det var den bästa dagen i hela mitt liv.

En till iPhonebild på mig och Sussi på champagnefrukosten hihi!!

Köpt nya skor.... vaaaans <3

Ätit på sushi yama med bebi<33

Strosat runt i mina favvobyxor 

och gosat med en av Kevins små bebisar, Hendrix <3

Det här är min Kevin och jag tyckte att det var på tiden att visa upp honom för hela världen, för det är precis vad jag vill göra. Han är min kärlek och den finaste jag vet. Titta bara på honom <3

Studentbal

En liten tjuvtitt på bilderna från i onsdags. Vill tacka min fina syster som tog otroligt fina bilder!
Det är mindre än en vecka kvar tills jag springer ut till friheten från Karolinska skolans dörrar och just nu pendlar jag mellan verklighet och surrealistiska känslor. Allt känns bara så otroligt underligt, jobbigt, sorgligt, fantastiskt, spännande och roligt på samma gång. Att ta studenten är ett steg in i vuxenlivet och ju närmre jag kommer, desto mer känner jag hur inte redo jag är för detta. Men jag måste, och det är dags.

Upp