alicestahlberg

femton dagar


Idag var en sådan dag när allt bara slår tillbaka lite. När allt som man kastat åt sidan hinner ikapp. 

Jag satt och lyssnade på min klasskompis Moa när hon sjöng på uppspelet (vi har uppspel för varandra en gång per termin alla esteter) och jag började kolla mig runt omkring, omringad av fantastiskt fina människor, underbara lärare och en fin skola. Jag har hela tiden vetat att studenten är nära och GUD så jag tjatat om det. Men nu, nu är det verkligen dags. På onsdag har jag bal på slottet och om femton dagar tar jag studenten. Det är inte bara det faktum att man lämnar så mycket som varit en sådan stor del av sitt liv bakom sig, utan att man faktiskt förstår att det är nu jag blir vuxen. 

Hela jag känner allt och ingenting på samma gång och samtidigt som jag vill hoppa och skrika av glädje så vill jag lägga mig ner på marken och gråta. Den tiden som har varit den absolut bästa OCH jobbigaste tiden i mitt liv är nu dags att släppa taget om och lämna, och det känns i hjärtat mina vänner. Det kan jag lova. 

 

du kommer aldrig tillbaka hit igen


Lidköping i helgen med världens babe. Även Rebecka som inte är med på bilderna som följde med oss ut i fredags. Oj oj vad jag har saknat dom!


Två till från Lidköping. Bild 1; Alma och Tiffi. Bild 2; Jag, Alma och Sara. 


Vågar ni gissa vad jag gjorde i onsdags?.... Min andra tatuering, på armen precis under armvecket!! Ska visa er bild någon dag och berätta vad den står för. Är så himla nöjd och delar den tillsammans med min syster. 

Hoppas att ni mår bra och njuter av sommaren som faktiskt(!!) anlänt nu. Jag har fullt upp och studenten börjar verkligen närma sig nu. Två och en halv vecka bort och allt plugg som ska in tär verkligen på mig. Idag hade vi matte nationella och det börjar väl gå mot sitt slut, men det är stressigt. Jag försöker uppdatera er lite då och då, ni är bäst som stannar kvar. Puss fina ni!

Look in the mirror and smile
Make the smile last for a while
Believe in yourself today
And tomorrow the pain will go away

16:17


En bild från när jag var brun och fräsch i augusti förra året. Sitter i skolan och har mer eller mindre stängt av. Det är för mycket i skolan och jag vet ärligt talat inte hur jag ska hantera det förutom att bara stänga av. Det är en ständig resa mellan stress och ångest till lycka och längtan. Sista veckorna i skolan är väl precis som de ska vara. Kaotiska men underbara. Allt och ingenting på samma gång.

Livet förändras vart jag än går


Mina tjejer från fredagskvällen hos Sanna. 

De senaste dagarna har spenderats ute på verandan i ett 25-gradigt Sverige. Waaaaooow.


Igår. Mysigaste kvällen!


Babes innan vi gick modevisning i onsdags! Haha sjukaste att man ställde upp, men det var riktigt kul. 

Passade på att ta en löprunda i värmen. Sååå skönt!

Hej fina ni. Imorgon är det tionde maj vilket innebär prick en månad kvar till studenten. Det börjar kännas så otroligt påtagligt nu och det skrämmer mig verkligen. Tanken av att allt har sitt slut känns rätt jobbigt när det kommer så nära. Jag vill bara ha så himla kul tillsammans med mina vänner nu sista månaden som vi går tillsammans och ta vara på varenda minut. Trots mycket plugg så är det snart över och jag vill verkligen blicka tillbaka på mitt sista år som något fint. 

Bokade tatueringstid med Adina idag och nästa onsdag är det dags. Min andra tatuering! Ska bli jättekul.
Ta hand om er nu, man vet verkligen aldrig vart livet vänder, med facit i hand om man säger så. Lova mig det. Var rädda om varandra för guds skull.  Kram<3

They do everything together, no matter what the weather

Firade in maj och studentmånaden tillsammans med min finaste och hennes pojkvän. Vi hade en väldigt trevlig kväll!

Jag och min tvillingbror. Våra studentmössor har äntligen anlänt. 39 dagar kvar. Ofattbart.

Min syster kom och plingade på dörren så jag mös med henne ute i solen i eftermiddags och pluggade. Hade matteprov idag och imorgon har jag svenska nationella muntliga. Det känns så braaa att börja bocka av saker och ting. 

Körde ett pass på gymmet därav mina töntbilder. Är dock glad för jag älskar när man ser att saker och ting börjar hända med kroppen!!!

Några slumpvalda bilder från förra veckan <3 

Hej kompisar! Första maj, hur bra känns inte det? Mami och papi har varit i Frankrike sen i torsdags och kommer hem i natt, har saknat dom jättemycket haha, som den lilla bebis jag är. Jobbade i helgen och jobbar imorgon igen. Tack gud för att jag har lyckats få världens bästa jobb. Så himla fina och härliga människor! Pollen är skyhög just nu och mina ögon är svullna nästan hela tiden haha, mindre kul... Jaja! Ta hand om er så hörs vi. Puss fina människor!

Upp