alicestahlberg

Tjugo dagar senare

Det har hunnit bli höst. Riktig svensk höst med regn som öser ner och mörka kvällar med tänd brasa.

Hade min sista nollningsfest som jag verkligen inte trodde skulle bli min sista. Tyvärr blev det så för att jag åkte på riktigt hög feber och snuva i två veckor.

Flugit ner till min syster i Frankrike och kramats med henne, ätit god ost och fått se vackra Marseille. (flygresan var den värsta i mitt liv, var sjuk som ett as med 38.5 graders feber och det bara small och värkte i mina öron, traumatiserad haha...Men en så otroligt fin resa. Vad glad jag är att jag lyckades ta mig dit trots allt plugg!)

Hängt med min äldsta och finaste bästis och tagit bilder med min polaroidkamera. Tycker om henne så. <3

Vin en kväll ute på terrassen med mamma innan jag skulle ut i Örebro. Den finaste människan jag vet, oavsett vad. 

Gått runt i min nya gosetröja som jag köpte på Primark i Marseille och tentapluggat, tentapluggat och tentapluggat. Har ju faktiskt hunnit med en tenta och har en tenta nästa vecka igen, under den tid som vi missat av varandra. Bästa klippet var i alla fall tröjan!

Firat fyra månader med mannen i mitt liv. Skrattade, blev bjuden på jättegod mat, testade olika drinkar och bara var han och jag som är det absolut bästa tänkbara firandet. Att bara vara han och jag. Älskar honom så mycket vänner, så det nästan skrämmer mig. 

Three

Tre bilder från tre olika tillfällen. Hörrni! Det är fortfarande jättemycket som händer och om jag inte pluggar så vilar jag i min pojkväns famn, dansar på uteställen eller sover. Hahah helt seriöst, vilken månad det här är! 

Första bilden är tagen för några dagar sedan, på mina favoritkillar.<3 Andra bilden är från kårenfesten där vi skulle vara våra sektioners färger, jag och Carro. Sista bilden är tagen en halvtimme innan jag kramade om min syster och vinkade henne adjö till nya äventyr i Frankrike. Faktum är att jag åker ner dit nästa helg och hälsar på, saknar henne redan jättemycket så längtar verkligen!1

Hoppas ni mår bra och ikväll blir det klackarna i taket för min del. Ska bara plugga lite till och sen börja fixa mig, aaah! Full fart! Puss

Upp