alicestahlberg

Kategori: videor

RETHYMNON, GREKLAND


Äntligen är videon från första resan tillsammans med Kevin klar! 
Efter så mycket krångel så gav jag upp i somras, men ikväll bestämde jag mig för att ta mig an
utmaningen och ja - ni ser ju att jag inte har jättemycket erfarenhet men övning ger färdighet, eller hur? 

Det hände något vid uppladdningen av videon så de 6 sista minuterna visar ingenting mer än en svart bild.
 Haha, förlåt för det.

Titta och ta del av lite kretavärme nu, glöm inte att välja högsta kvalitet! 

Min första vlogg!


I lördags testade jag för första gången att göra en vlogg och det var SÅ kul! Så här är resultatet, efter många timmars 
slit och krångel så är den äntligen klar. Kommentera gärna om ni tycker det här är kul. Kram!

Video games - Cover av Alice och Lovisa

Det är med lite rädsla och lite ångest över dom småfelen som man ständigt söker efter jag laddar upp denna video på min blogg. Detta är jag och en av mina närmsta vänner Lovisa som spelar våran första cover tillsammans. Vi, som många andra, har ett otroligt stort intresse för musiken och att mer eller mindre hitta sig själv i den. Vi har bestämt oss för att vi ska nå vårt mål och jag vet att vi kommer klara det så länge vi tror på oss själva. Det här är iallafall ett litet smakprov till er mina kära vänner, för att se vad vi brinner för och vad vi vill göra i framtiden. Vi är så inställda på att börja skriva eget så vi vill bara dra igång, men det är väl egentligen inte svårare än så? Livet väntar ju inte på oss, det är dags att börja göra det man alltid velat. Tro på er själva, det kommer man långt på. Kram! 

Där jag samlar alla mina tankar

Fick en fråga för ett tag sedan om jag kunde visa hur mitt rum såg ut. Kände bara: JA! Haha, har länge velat visa er mitt rum där så mycket hänt. Där jag delat så mycket minnen med folk. Där jag skrattat så mycket att jag inte orkat stå, även där jag delat mycket jobbiga stunder. Där jag alltid sitter och bloggar och gör upp saker. Där jag visar min kreativa sida och spelar och sjunger. Där tankarna flödar som mest liksom. Så, här har ni! 

 Välj 480p för bästa kvalité! 

Good life

Bjuder på en video jag klippte ihop förut från igår kväll. Ni får inte vara för kritiska mot mig nu då detta är min allra första video jag någonsin har gjort haha. Men jag blev ganska nöjd, jättemysig kväll iallafall! Ta 1080p för bästa kvalitet. Kram!

Upp